Tjänster
Bred kompetens – Hög kvalitet – God service

Tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda dig de bästa produkterna på marknaden till den högsta möjliga service. Klicka på knappen nedan för att komma till vår portfolio där du kan se våra projekt de senaste åren.

Fönsterglas, isolerglas, spegelglas, helglasdörrar, duschglas.

Vi gör allt! Hjälper dig med ditt spruckna glas, glas som fått kondens. Varför inte byta till självrengörande glas? Ta kontakt med oss för mer info!

Skjutdörrar till bland annat garderober, invändiga skjutdörrar. Förutom en innovativ dörrbroms så finns det en magnetpositionering som håller dörren på plats även om golvet skulle luta.

Leverans och montering av invändiga och utvändiga glasräcken med eller utan stolpar. Finns i många utföranden i rostfritt stål eller aluminium. 

Glasen kan vara härdat personsäkerhetsglas om det inte är en nedfallningsrisk på över 2 meter. Det vanligaste är dock lamellglas med finslipade kanter.

Vi levererar Schücos skjutpartier, vikdörrar, fasta partier mm. Schüco är känt för att hålla en mycket hög kvalité rätt igenom vad man än väljer oavsett om det oisolerat eller isolerat man eftersträvar.

Det första ni bör tänka på är hur uterummet ska användas och därefter bestämma vilket system som kan passa. Vi har även andra byggsystem som är mycket prisvärda med hög kvalitet.

Skräddarsydda fasta partier och dörrar enligt dina mått i en mängd kombinationer.

Alkrylplast kapat i glasklart eller färgat i de flesta tjocklekar.

Tål utomhusklimat mycket bra och passar utmärkt där glas kan vara lite ömtåligt. Polykarbonat är okrossbar plexi som passar bra där du måste borra många hål. Vanligt som t.ex. båtrutor och inbrottsskydd.

Ni skyddar er entrédörr och kan låsa upp dörren utan att behöva stå i regnet.

Finns i många olika utföranden och rostfria beslag med mycket hög kvalitet. Dubbelhärdat lamellglas med finslipade kanter är standard för största säkerhet.

Skippa kakel och montera ett elegant glas över diskbänken i köket.

Brännlackerat lacobelglas finns i många olika färger. Vita och svarta finns på lager i Göteborg för snabb leverans, ca 1 vecka. Vill du ha en speciell kulör så beställer man järnfattigt härdat glas som man sedan brännlackerar. Detta tar ca 4-5 veckor.

Av energiförlusten i ett hem går 35 % genom fönstren.  Byter du till moderna isolerglas så kan man tjäna in en del. 

Har du problem med sova pga trafiken kan du sänka bullernivån rejält med ett bullerdämpande glas. Kan monteras som ett tilläggsfönster eller som en isolerglaskasett.

Solskyddsglas finns i två varianter. Dels som genomfärgande glas och dels som mjukbelagda lågemissionsglas med energisparglas. Det går även att kombinera dessa med självrengörande glas.

Vi levererar och monterar samtliga Schücos system vad det gäller skjutdörrar, vikdörrar, dörrpartier,
fönster, fasadpartier mm

Dyfa aluminiumpartier i toppkvalité och högsta finish.
Levereras med säkerhetsglas och svart matt strukturlack.
Fasta partier, dörrpartier, skjutdörrar, duschar

Finns det du letar efter inte med på listan ovan? Ta kontakt med oss så kommer vi på en lösning tillsammans!

© 2013-2019 Pelleglas.se  |  Pelle Jakobssons Glasmästeri i Göteborg AB  |  Godkänd för F-Skatt |  Hemsida gjord av KOD3